SLAAM - skrivarkurs för ungdomar

SLAAM - skrivarkurs för ungdomar

Nu startar vi gratis kurser för ungdomar i kreativt skrivande och Spoken Word. Anmäl dig idag!

Under hösten och våren kan du som är ungdom delta i gratis kurs i kreativt skrivande. I maj 2022 arrangerar vi en Spoken Word-dag på Gustavsbergsteatern. SLAAM ska också ge ut en egen bok med ungdomarnas texter! Anmäl dig idag, antingen deltar du i Hemmesta eller i Gustavsberg.

SLAAM@Tomtebo fritidsgård, Hemmesta

När: Onsdagar kl 15-16.
Hur: Höstens träffar är 6 oktober-15 december.
Skaparbussen och Jenni Inge, dramapedagog och författare, åker till Tomtebo fritidsgård varje onsdag för att ge skrivkurs och en massa lästips. Anmälan och mer info: jenni.inge@varmdo.se

Vad: Kursen är framförallt för den grupp som går på Kullsvedsskolan och som är på Tomtebo på onsdagar, men alla högstadieungdomar är välkomna att anmäla sig. Pedagoger från Tomtebo samt bibliotekarier från Gustavsbergs bibliotek kommer också finnas på plats. Vi ska skapa en Spoken Word-dag tillsammans på Gustavsbergsteatern i maj och ge ut en bok med de texter som skrivs.

SLAAM@Ungkulturhuset i Gustavsbergs C

När: Onsdagar kl 18-19.
Hur: Höstens träffar är 6 oktober - 15 december. För dig som är 15-20 år. Ledare är Jenni Inge, dramapedagog och författare, samt personal från HubPlan4 och bibliotekarier från Gustavsbergs bibliotek.

Vad: Vi har massor av inspirationsmaterial och läser om nationella och internationella förebilder samt tittar på Spoken Word-klipp. Vi jobbar fram en Spoken Word-dag på Gustavsbergsteatern i maj 2022 och texterna kommer med i en bok som ska ges ut. Ungdomar mellan 15—20 år är välkomna att anmäla sig eller bara kika in.
Anmälan och mer info: jenni.inge@varmdo.se

SLAAM är ett samarbete mellan Värmdö bibliotek, Värmdö kulturskola och Ung i Värmdö tack vare Stärkta biblioteksmedel från Statens kulturråd.

Sök

Språk