Strömmad film från Cineasterna och Viddla

Biblioteket erbjuder flera tusen kvalitetsfilmer. Du ser dem kostnadsfritt med lånekort och pinkod.

Cineasterna och Viddla är två digitala tjänster för strömmande film. De har ett stort utbud av film från hela världen för både barn och vuxna. Det är gratis att låna film om du har lånekort på Värmdö bibliotek.

Länk till Cineasternas hemsida

Cineasterna.com (länk)

Länk till Viddlas hemsida

Viddla.se (länk)

Hur loggar jag in? Hur lånar jag?

• Gå till Cineasterna eller Viddla via länkarna här ovanför.

• Välj "Värmdö bibliotek" och ange ditt lånekorts- eller personnummer samt din fyrsiffriga pinkod för att låna.

• Sök, bläddra och välj bland filmerna.

Tips!
Viddlas filmer kan sökas och hittas i bibliotekets katalog här på hemsidan. Ange ordet "efilm" så får du fram alla filmer från Viddla.

Hur lång är lånetiden?

Lånetiden är 48 timmar. Under den tiden kan du spela filmen ett obegränsat antal gånger.

Hur många filmer får jag låna?

• Du kan låna 4 filmer per vecka och lånekort hos Cineasterna.

• Du kan låna 16 filmer per månad och lånekort hos Viddla.

Ibland kan bibliotekets satsade budgetpott ta slut och då kan ingen låna förrän nästa period. Du får i så fall ett meddelande om det när du försöker låna.